1. Համաձայնագրի առարկան:
    • Այս համաձայնագիրը ուժի մեջ է https://healthy-food-near-me.com կայքի համար և կնքվում է այս կայքերի օգտագործողի և կայքերի սեփականատիրոջ միջև (այսուհետ ՝ https://healthy-food-near-me.com) )
    • Սույն Համաձայնագիրը սահմանում է Օգտատիրոջ անձնական տվյալների և այլ տեղեկատվության ստացման, պահպանման, մշակման, օգտագործման և բացահայտման կարգը, որոնք https://healthy-food-near-me.com- ը ստանում է կայքի օգտվողներից: Օգտատերը լրացնում է անձնական տվյալները:
    • Տեղեկատվություն, հայտարարություն տեղադրելու համար, կայքէջը որևէ ցուցակի վրա տեղադրելու համար. //Healthy-food-near-me.com կայքեր, Օգտատերը պետք է ուշադիր կարդա սույն Համաձայնագիրը և արտահայտի իր լիակատար համաձայնությունը դրա պայմանների հետ: Սույն պայմանագրի հետ լիակատար համաձայնության հաստատումը օգտագործողի կողմից կայքի օգտագործումն է:
    • Օգտատերն իրավունք չունի տեղեկություններ, հայտարարություններ փակցնելու, կայքից օգտվելու իրավունք ունենալու դեպքում, եթե նա համաձայն չէ սույն պայմանագրի պայմաններին, կամ եթե նա չի լրացել օրինական տարիքում, երբ նա իրավունք ունի պայմանագրեր կնքելու կամ լիազորված անձ չէ: այն ընկերության, որի անունից տեղադրվում է տեղեկատվությունը, հայտարարություն:
    • Կայքն օգտագործելով կայքերին տեղեկատվություն տեղադրելով ՝ օգտվողը մուտքագրում է անձնական տվյալներ կամ, այս տվյալները այլ ձևով տրամադրելով, և (կամ) կայքում որևէ գործողություն կատարելով, և (կամ) օգտագործելով կայքի որևէ մաս, Օգտատերը հստակ համաձայնվում է սույն պայմանագրի պայմանները և տրամադրում է. https://healthy-food-near-me.com իրավունք սույն Համաձայնագրի պայմաններով ստանալու, պահելու, մշակելու, օգտագործելու և օգտագործողի անձնական տվյալները:
    • Սույն Համաձայնագիրը չի կարգավորում հետևյալ կետերը. //Healthy-food-near-me.com- ը պատասխանատվություն չի կրում օգտագործողի անձնական տվյալների և ցանկացած այլ տեղեկատվության չպատկանող կամ շահագործվող byttps- ի երրորդ անձանց ստանալու, պահելու, մշակման, օգտագործման և բացահայտման համար //healthy-food-near-me.com, և անհատներ, ովքեր AvtoTachki- ի աշխատակիցներ չեն: com, նույնիսկ եթե Օգտատերը մուտք է ունեցել այդ անձանց կայքեր, սնունդ կամ ծառայություններ միջոցով .com կամ լրատու: Հասկանալով, որ գաղտնի է, սույն Համաձայնագիրը կայքի տվյալների շտեմարանում գաղտնագրված վիճակում պահվող միակ տեղեկատվությունն է և հասանելի է միայն tohttps: //healthy-food-near-me.com:
    • Օգտատերը խոստովանում է, որ իր անձնական տվյալների և թույլտվության տվյալների անվտանգության և պաշտպանության անտեսման դեպքում երրորդ անձինք կարող են չարտոնված մուտք ունենալ դեպի հաշիվ և անձնական և այլ օգտվողի տվյալներ: https://healthy-food-near-me.com պատասխանատվություն չի կրում նման մուտքի կրած կորուստների համար:
  2. Անձնական տվյալների ստացման կարգը:
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Կախված դրանից ծառայություններ մատուցելու բլիթներից, օրինակ ՝ այցելությունների միջև զամբյուղում տվյալներ պահելը.
    • Օգտագործողի IP հասցեն:
  2. Ամբողջ տեղեկատվությունը, ինչպես և կա, հավաքվում է մեր կողմից և չի փոխվում տվյալների հավաքագրման հարցում: Օգտատերը պատասխանատու է հավաստի տեղեկատվություն տրամադրելու համար, ներառյալ անձնական տվյալների վերաբերյալ տեղեկատվությունը: https://healthy-food-near-me.com իրավունք ունի, անհրաժեշտության դեպքում, ստուգել տրամադրված տեղեկատվության ճշգրտությունը և պահանջել տրամադրված տեղեկատվության հաստատում: անհրաժեշտության դեպքում `Օգտատիրոջը ծառայություններ մատուցելու համար:
  3. Օգտագործողի տեղեկատվության օգտագործման կարգը:
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Տվյալների շտեմարան մուտքի տրամադրման պայմաններ:
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • այդպիսի տվյալներ և տեղեկատվություն պահանջելու և ստանալու իրավունք ունեցող պետական ​​մարմինների ողջամիտ պահանջներով.
    • եթե, https://healthy-food-near-me.com- ի կարծիքով, Օգտատերը խախտում է սույն Համաձայնագրի պայմանները և/կամ https://healthy-food-near-me.com- ի և այլ պայմանագրերի պայմանագրերը և օգտագործողը:
  7. Ինչպես փոխել / ջնջել այս տեղեկատվությունը կամ դուրս գալ բաժանորդագրությունից:
  1. Օգտագործողները ցանկացած պահի կարող են փոխել / ջնջել անձնական տեղեկություններ (հեռախոս) կամ բաժանորդագրվել Https://healthy-food-near-me.com- ի որոշ գործառույթների աշխատանքը, որոնք պահանջում են Օգտատիրոջ մասին տեղեկատվության առկայություն, կարող են կասեցվել տեղեկատվության փոփոխման/ջնջման պահից:
  2. Օգտատիրոջ անձնական տվյալները պահվում են այնքան ժամանակ, քանի դեռ դրանք չեն ջնջվում օգտագործողի կողմից: Անհատական ​​տվյալների ջնջման կամ այլ մշակման մասին Օգտատիրոջ բավարար ծանուցումը կլինի օգտագործողի կողմից նշված էլ-նամակին ուղարկված նամակ (տեղեկատվություն):
  3. Տվյալների պաշտպանություն:
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Հարցերի դեպքում կապի հասցեն:
  4. Ձեր տրամադրած տեղեկատվության վերաբերյալ հարցերի, ցանկությունների, բողոքների դեպքում խնդրում ենք կապվել էլ. Փոստի հետ ՝ Support@healthy-food-near-me.com: Գրավոր խնդրանքով և նրա ինքնությունն ու լիազորությունները հաստատող փաստաթուղթ ներկայացնելիս մենք կարող ենք օգտագործողին տրամադրել տեղեկատվություն տվյալների շտեմարանի գտնվելու վայրի վերաբերյալ տեղեկատվություն ստանալու կարգի վերաբերյալ:
  5. Գաղտնիության քաղաքականության փոփոխություններ:
  6. Մենք կարող ենք փոխել գաղտնիության քաղաքականության պայմանները: Այս դեպքում մենք կփոխարինենք տարբերակը պայմանների էջում, այնպես որ պարբերաբար ստուգեք այն https://առողջարար սննդամթերք ՝ մեր մոտակայքում/ գաղտնիության պայմանագիր Համաձայնագրի բոլոր փոփոխություններն ուժի մեջ են մտնում դրանց հրապարակման պահից: Օգտագործելով Կայքը ՝ Օգտատերը հաստատում է Գաղտնիության քաղաքականության նոր պայմանների ընդունումը ՝ օգտագործողի կողմից Կայքն օգտագործելու պահին գործող ձևակերպման մեջ:
  7. Լրացուցիչ պայմաններ
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Այն դեպքում, երբ Գաղտնիության քաղաքականության որևէ դրույթ, ներառյալ որևէ առաջարկ, կետ կամ դրա մի մասը, կհամարվի հակասում է օրենքին կամ անվավեր է, դա չի ազդի մնացած դրույթների վրա, որոնք չեն հակասում օրենքին, դրանք մնում են ամբողջ ուժը և վավեր է, և ցանկացած անվավեր դրույթ կամ դրույթ, որը չի կարող կատարվել առանց Կողմերի հետագա գործողությունների, համարվում է փոփոխված, փոփոխված այնքանով, որքանով դա անհրաժեշտ է ապահովել դրա վավերությունը և իրականացման հնարավորությունը:
  3. Այս պայմանագիրը տարածվում է Օգտատիրոջ վրա ՝ կայքի օգտագործման պահից, ներառյալ գովազդի տեղադրումը, և ուժի մեջ է, քանի դեռ օգտագործողի վերաբերյալ որևէ տեղեկություն չի պահվում կայքում, ներառյալ ՝ անձնական տվյալները: